Hoe werkt het?

In de cursusomgeving van HoevindjeGod-online.nl vind je cursussen die gaan over God en het katholieke geloof. De cursussen worden gratis aangeboden.

Persoonlijke e-coach

Bij de meeste cursussen word je persoonlijk begeleid door een e-coach. Dat is een online coach die reageert op jouw antwoorden, reacties en vragen. Gedurende de hele cursus ben je in contact met deze coach.

Koppelen

Het koppelen met een coach gaat niet automatisch. Aan de hand van het ingevulde aanmeldformulier zoeken we naar een coach waarvan we denken dat die goed bij je past.

Thema’s, hoofdstukken en opdrachten

De cursussen bestaan uit verschillende thema’s en hoofdstukken. Het zijn stukken tekst, afgewisseld door foto’s en video's. Er zijn vragen opgenomen om door jou te worden beantwoord.

Reactie snelheid

Als jij vragen hebt beantwoord, krijgt je e-coach daarvan bericht. De coach reageert zodra mogelijk en dat maakt het contact heel persoonlijk.

Meer vragen?

Kom je ergens niet uit? Vraag je coach gerust wat je wilt. Reageert je coach onverhoopt niet meer of wil je iets delen met iemand anders dan je coach, stuur dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.